تبلیغات
بدنسازی - بهترین گوشت های غیر رایج

آپلود عکس , آپلود دائمی عکس
استفاده از منابع مختلف پروتئین می تواند عضلات شما را با مواد مغذی عضله ساز سیراب کند. البته برخی از مواردی که در ادامه شاهدش هستید شاید به راحتی در دسترس شما نباشد ولی چنانچه سفری داشتید به کشورها مناطقی که چنین منابعی از پروتئین ها در اختیارتان باشد خوب است که از مزایای آنها مطلع باشید . چنانچه هراز گاهی این گوشت ها را به عنوان جایگزینی برای گوشت گوساله، مرغ و تن ماهی مصرف کنید. می توانید از مزایای خاص هر کدام در جهت عضله سازی بیشتر بهره مند شوید.
گوشت آهو
گوشت آهو از جمله لذیذ ترین و خوش طعم ترین گوشت های قرمز به شمار می آید که بافت تردی هم دارد. نسبت ۹ به ۱ از پروتئین به چربی، آن را به گوشتی با کمترین چربی در حد سینه مرغ بدل کرده است. البته مثل تمام انواع گوشت های کم چربی باید دقت کنید که از طبخ طولانی مدت گوشت آهو خودداری کنید. در غیر این صورت غذای نهایی بسیار و خشک و زمخت خواهد بود که خوردن آن به هیچ وجه برایتان لذت بخش نیست.
گوشت خرگوش
گوشت خرگوش، علاوه بر مقدار بالای پروتئین غنی از سلنیوم و ویتامین B12 است. عضلات در حال رشد شما علاقه زیادی به این ویتامین دارند ، چراکه برای تولید و بازسازی سلولهای عضلانی مورد نیاز است و گوشت خرگوش هم حاوی مقدار چربی کمی است و طعم ملایمی دارد. خوراک تهیه شده از گوشت خرگوش به همراه سبزیجات ، فلفل و ادویه، طرفداران زیادی در مناطق مختلف جهان دارد.
گوشت بوفالو
در سال های اخیر پرورش بوفالو در مناطق مختلف آمریکای شمالی گسترش یافته و صادرات گوشت با کیفیت آن به دیگر مناطق جهان هم در حال گسترش است. گوشت بوفالو غنی از پروتئین است، حدود ۳۶ گرم پروتئین ر هر ۱۸۰ گرم و چربی اندکی هم دارد. در مقایسه با گوشت گوساله طعم بهتری دارد و ضمنا بر خلاف اغلب دام هایی که در دامداری ها پرورش می یابند و داروهای هورمونی و آنتی بیوتیک های زیادی در موردشان استفاده می شود، بوفالو اغلب در چراگاه های طبیعی رشد می یابد و در نتیجه گوشت حاصل از آن حاوی مواد مغذی بیشتر و مواد مضر بسیار کمتری است.
گوشت گوزن
این منبع پروتئین ، غنی از آهن روی است. حتما می دانید ماده معدن روی نقش مهمی در تولید تستسترون در بدن دارد. طعم گوشت گوزن شباهت زیادی با گوشت بوفالو دارد. می توانید به شکل استیک از آن استفاده کنید یا به صورت چرخ شده در غذاهای مختلف مورد استفاده قرار دهید . ضمنا مشابه دیگر گوشت های این لیست می توانید با افزودن ادویه و فلفل غذاهای لذیذی را از آن تهیه کنید
گوشت شتر مرغ
کمتر پیش می آید گوشت پرندگان را با گوشت قرمز مقایسه کنیم ولی از این بابت شتر مرغ یک استثنا است. حتی ظاهر قرمز آن هم شباهت زیادی به گوشت قرمز دارد ، همینطور با بافتی مشابه ولی اغلب بسیار کم چربی تر از گوشت های قرمز است.۱۸۰ گرم گوشت شتر مرغ با ۳۶ گرم پروتئین تنها حاوی ۴ گرم چربی است. همچنین حاوی کراتین است که ماده موثری برای تقویت تلاش های شما در جهت عضله سازی است.
نوشته شده در چهارشنبه 8 بهمن 1393 ساعت 11:49 ق.ظ توسط : سعید قاسمی | دسته : توصیه های ورزشی، 
  •    [ نظرات ]

  • درباره

    بدنسازی


    بهترین پست ها را در زمینه پرورش اندام در این وبلاگ بیابید

    دسته بندی ها

    جستجو

    نظر سنجی

    نظر شما در مورد وبلاگ چیست؟





    امکانات

    بازدیدهای امروز : نفر
    بازدیدهای دیروز : نفر
    كل بازدیدها : نفر
    بازدید این ماه : نفر
    بازدید ماه قبل : نفر
    كل مطالب : عدد
    آخرین بروز رسانی :


    قالب وبلاگ